best site generator software

Wat doet de Administratie Coach?

Neem direct contact op voor meer informatie

Contact

Leren wat noodzakelijk is en daarna zelf doen!

Door middel van korte instructies leren wij u als ZZP-er, hoe u zelf uw (digitale) administratie kunt bijhouden. Met wat hulp blijkt het vaak veel minder moeite te kosten dan verwacht.

Wij zorgen dat u feeling krijgt met uw boekhouding en met het registreren van gegevens. Wanneer het beter begrepen wordt, kost de administratie veel minder tijd en wordt het een routine.

Wanneer u uw administratie liever compleet uit handen geeft kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben vriendelijke tarieven. (vanaf €400,- voor een complete jaaradministratie en inclusief de aangifte inkomstenbelasting).
Ook alleen het invullen van uw belastingformulieren is een optie. 

Door efficiënter uw papieren te organiseren bespaart u kosten bij uw boekhouder. Wilt u meer weten over het organiseren van uw administratie?

Volg dan de cursus OrgaNiced. 

Groei

Wanneer een bedrijf groter wordt, groeit ook de administratieve last. Soms ontstaat dan enige achterstand of is het overzicht weg. De vraag is dan:
• Wat is belangrijk?
• Hoe moet je je gegevens bijhouden?
• Wat is de juiste methode voor mijn bedrijf?

Deze vragen worden beantwoord in een of meerdere ontmoetingen, waarbij de Administratiecoach simpelweg in de boeken duikt en orde schept.
Wij richten uw administratie in naar de wensen en behoeften van uw bedrijf, zetten deze waar dat nodig is om naar een digitale administratie, werken een eventuele achterstand weg en geven uitleg en tips. Ook wanneer de materie dieper gaat kunnen wij u bijstaan, zo nodig in samenwerking met een accountant en/of een belastingadviseur.
Wij geven u alle handvaten die nodig zijn om hierna zelfstandig verder te gaan met uw administratie. Met een schoon schip, veel extra kennis en de nodige vaardigheden.
Vindt u het prettig om uw administratie uit handen te geven; ook dat kan.
Wij komen graag op terugkerende basis bij u langs om uw administratie bij te houden. 

Personeelszaken

Personeel betekent behalve sollicitaties en contracten ook zorgen voor de toekomst. Dit in het belang van de werknemer én in het belang van het bedrijf.
Een goed personeelsbeleid met een handboek en heldere protocollen zorgt voor rust en duidelijkheid.

Wij hebben ervaring met het begeleiden van ondernemers bij de opbouw van de personeelsdossiers, het voeren van functioneringsgesprekken en het maken van managementrapportages.
Ook hierbij kunt u de keuze maken om het onder begeleiding zelf uit te voeren, of om de betreffende werkzaamheden door ons uit te laten voeren.

Mogelijkheden:

- Werkprocessen in kaart brengen en efficiency van het werkproces verhogen 

- Personeelshandboek opstellen

- Dossiers opbouwen 

- Functioneringsgesprekken voeren

- Managementrapportages opstellen 

- Case managing

- Budget coaching voor werknemers